2012. júl 21.

Egy hatalmas meeting Budapesten

írta: Norva
Egy hatalmas meeting Budapesten

 Csocsesz mindenki.

 A tegnapi nap folyamán egész nap nem voltam itthon, mert Pesten voltam egy haverommal és néhány belga sráccal, akik Belgiumból jöttek, és az egyikkel már előtte is tartottuk a kapcsolatot interneten keresztül. Szóval megbeszéltük, hogy összedobunk egy laza kis meetinget a fővárosban. Elmentünk hát az egyik népszerű Pesti strandra, a Palatinus-ra. Kicsit érdekes volt először, mert láttam 6 benga állatot, meg egy valakit, aki a haverom. xD Alig mentünk be a strandra, már problémáink adódtak: Nem találtuk az öltözőt és a szekrényeket sem! Aztán 10 perces szenvedés után végre sikerült pontos információt szereznünk, hogy hol van, mert kiderült, hogy a női és a férfi öltöző egyben van. Végig ott volt a szemünk előtt, csak mi elmentünk mellette. Na mindegy is. Néhány perccel később bementünk megmártózni a király strandi vízben, ami kellemes volt. Kis labdázás és humorizálás után elindultunk a termál medence/élményfürdő felé, ahol az egyik belga srác úgy gondolta, hogy igénybe veszi a masszázs funkcióját a dolognak és beült 2 öreglány közé, mi meg szakadtunk a röhögéstől. Az öreglányok azt gondolták, hogy őket nevetjük ki, szóval eltessékelték az amúgy belga srácot ilyen módon: "Fiatalember megkérném szépen, hogy fáradjon át máshová" a srác meg ennyit nyögött ki: What?! Újabb 5 perces röhögés vette kezdetét, ami még a későbbiekben is felmerült bennünk. Aztán ugyanitt megvizsgáltunk 3 csajt, a vitatárgya pedig az volt: hány évesnek néznek ki? Egyik belga srác azt mondta, hogy nála a minimum korhatár 16, mi meg győzködtük őket, hogy Magyarországon 14 felett már csak jó lehet. Tehát Dávid és Én odamentünk megkérdezni őket, hogy hány évesek is vagytok a párbeszéd így nézett ki:

Dávid: Helló...*meglátta az arcukat közelebbről szóhoz sem tudott jutni*
Norbi: Helló csajszik, nos itt van néhány belga srác velünk és arra lennének kíváncsiak, hogy hány évesek vagytok, mert ők azt mondták, hogy 14-nél nem vagytok idősebbek.
Csajszi1: De igen
Norbi: Miért hány éves vagy?
Csajszi1: 15
Csajszi2: Nem mert 12
Csajszi3: Nem, mert amúgy 10
Dávid: Hát téged nem is néznélek amúgy 10-nél többnek.
Norbi: De most komolyan lányok..

 Szóval hülyéskedtek tovább a lényeg, hogy nem voltak 16 évesek, szóval a belgákat nem nagyon foglalkoztatták. Aztán elmentünk csúszdázni, ahol engem például a kamikaze csúszdán kisebb baleset ért: lehorzsolódott az egész könyököm, mert hát miért is ne,végül is kamikaze csúszda nem? Akkora adrenalin bombával töltött fel, hogy az maga a csúcs volt. Dávid is megjárta ugyanezt, de neki csak a háta volt szép piros, olyan, mint akit megvertek, egy idősebb bácsinak meg tüdő nőtt a háta helyén. :DDD A csúszdázást követte egy laza kis hullámmedencézés, ami szintén maga volt a királyság, a feladat meg adott: ki tudja a legnagyobb faszságot megcsinálni a vízben úgy, hogy azért ne fulladjon bele. :)) Aztán kicsit kijöttünk a vízből napozni, pihenni, átstandoltunk 5 másik csaj mögé és ott folytattuk a napozást inkább. Néhányan megéheztek, szóval felmentünk a pénzért, ahol a 3 diákmunkás lánnyal beszélgetést kezdeményeztünk, ezt egyre többször természetesen, mert elég gyakran jártunk fel, hazaindulás előtt még elérhetőségeket is kaptunk, hogy azért a kapcsolatot  tudjuk tartani. Dáviddal később bementünk kicsit labdázni a vízbe, később átúszott mellém és épp jött be 3 nem túl szép csaj, Dávid pedig belöki, hogy : hát egyik sem túl szép vagy valami hasonló, a csajok meg meghallották, szóval spuri volt kifelé. Kint pedig kapcsolt, hogy az ezresét véletlenül a fürdőgatyája zsebébe tette, szóval valahol elhagyta a vízben. Kerestük, de végül leszarta. Majd fél 5 fele átöltöztünk és elindultunk hazafele, mert később ők még mentek bulizni, na persze nélkülem, mert én most nem tudtam volna megoldani azt, hogy maradjak. Csináltattunk egy utcán közlekedő sráccal néhány közös képet, aztán meg is voltunk elégedve velük. Dávid még kikísért a buszvégre, aztán sikeresen hazaértem. :) 
 Jó kis napnak volt betudható az biztos, bár aztán estefelé kissé kiborultam, de ezt majd a következő bejegyzésemben részletezem, amit még lehet, hogy ma megírok!

Szólj hozzá

buli események