2011. már 08.

Boldog Nőnapot!

írta: Norva
Boldog Nőnapot!

Mindenki aki nőnek érzi magát,szeretnék Boldog Nőnapot kívánni neki.
Kezdeném így első soron ezzel a bejegyzésem.
Na miből állt a mai nap. Így két tesi kissé érdekes volt izomlázzal kick box edzés miatt. Kicsit szétedzettük magunkat aztán..nah mindegy. Szóval a lényeg,hogy érdekes volt. Legjobban Marcell filozófiája tetszett:
-Norbi amikor labda közeledik feléd,soha ne a fejedet védd!
-Miért?Hisz akkor betörik az orrom!
-Tudod...Amikor a fejedre pattan a labda akkor az lepattanhat és eltalálhatja a farkad.
-De hát az orrom betörik,a pöcsöm csak pár percig fáj aztán minden okés..
-Nézd: Ha az orrod eltörik,az még megtud gyógyulni.. De ha a farkad törik el(XDDDD) na azzal már nem tudsz mit kezdeni.
Kösz Marcell a felvilágosítást. XDD Arról nem akarsz felvilágosítani,hogy a farok az hogy törik el?Úgy tudom a mogyikat kell félteni. Tesi órákon meg nem szokott állni,hogy eltörjön. Na mindegy. :D
Gimnasztika után jött a foci,jót játszottunk. :) Legalább megéltük azt is,hogy normálisan tudtunk játszani. Matekon készültünk a holnapi évfolyam dolgozatra. Kíváncsi vagyok milyen nehézségű lesz.. Kívánjatok hozzá sok sikert..xD Egyébként bírom,amikor a tanár úrnak sehogy sem jó semmi. Valamit kiszámolok normálisan erre:
-Az dedóóós módszeeer,ne úgy számoolj hanem így meg úgy meg amúgy.
-Nekem tanár úr ez is tökéletes.
-Miicsodaaaa?
Akkor kapja be..:) Tudom,hogy csak jót akar meg minden,de faszom nem a végeredmény a lényeg?? Nah segáz. Megbeszéltük a tanár úrral,hogy tudja le a magyar tanárnővel,hogy ne feleljünk magyarból hiszen évfolyam dolgozatra készülünk.. Sikerült elérni e nemes célt.. :D Természetesen a hosszú szünetben néhány sráccal lementünk felköszönteni néhány tanárnőt,akik tanítanak minket. Én bevállaltam Sz.Zs-t illetve a francia tanárnőt..^^
Párbeszéd Sz.Zs-vel:
-A 10/B osztály nevében szeretnék boldog nőnapot kívánni Önnek.
-Jaj köszönöm szépen.
-Puszi nincs?
XDDDD Erre látok egy kis srácot ő is hozott neki valamit,de ő nem rózsát,hanem finom raffaelot..azt valahogy jobban elfogadta xDDD De hát mit is vártunk tőle..
Nap vége felé már vártam,hogy végre elmenjünk suliból,mert fáradt voltam és kimerült. Huanékkal jövünk ki,megyünk együtt haza. Elindulván a rövidített úton annyit látunk,hogy a szomszédos suli kerítéses részlegén megakarnak lógni. Huan beszól nekik:
-Csak nem öngyilkosságra készültök?...
Elindulunk és röhögünk erre mikor már eléggé messze kerültünk tőlük egy visszhang:
-Azt te csak hiszed,hogy öngyilkos akarok lenniiiii.
Látok egy nagy dagadt pacákot.. Nekem nagyon tanár szaga volt a dolognak. Üvöltözést hallok,tanár lebassza őket. Erre odaordítok távlatból:
-HÁT EZT JÓL BESZOPTÁTOK KÖCSÖGÖK!!!
Krisztiánon kitör a nevetés zavar.. :D Leérünk buszmegbe,beszélgetünk meg minden. Várom már,hogy felszálljak a buszra és pihenjek egy jót. Hazaértem és most készülődök a holnapi évfolyamdolgozatra.

Szólj hozzá