2010. dec 07.

Szecskaavató. :DD

írta: Norva
Szecskaavató. :DD

Mint észrevehettétek,a blog egy kis ideig szünetelt. Ezt köszönjétek pár gyökérnek akik miatt lekellett egy időre korlátoznom a blogot. Lényegtelen.
A mai nap folyamán megkezdődött a szecskaavatók műsora. De kezdjünk egy kicsit mindent úgy az elején.
Első két testnevelés óra hogy is telt?Jaj hát igen.. Bementünk edzeni. Majd jöttek a talajtorna gyakorlatok. Végül lehetett választani a konditerem és a foci között. Irány a kondi. Eltöltöttem ott pár percet,aztán Bence barátommal kifeküdtünk a pihe puha szőnyegekre.. Elbeszélgetünk egy fél órát.. Jön az egyik tesi tanár: Fél percig azt nézi,ahogy mi beszélgetünk. Megkérdem tőle: Mivan?!
Mondja: Mi lenne drága barátom te mi a szart csinálsz ott?
Hát épp pihenek a kemény edzés után.
Hát takarodj be a konditerembe ha ott van dolgod.
De most épp pihenek.
Akkor szólj a tanárodnak,hogy pihensz.
Hát rendben van én szólok
(jön vissza ugyanazzal a szöveggel) na jólvan ne szórakozzál velem,takarodj a kondiba.
Azt hiszi,hogy rettegésben tarthat akárkit XD Szánalom. :DD
Na mindegy. Telnek az órák,elérkezünk a kémia órához.. Jönnek a megszokhatott példázatok a paradicsomtól a glükózszirupig.. ÉS MEGJELENT a következő:
"Multkor amikor elmentem a büfé előtt olyan finom pörkölt illat és kávé csapta meg az orromat..az az aroma" kb habzott a szája.:DD Már zsebkendő kellett ahhoz,hogy kibírjam könnyek nélkül.
Magyar órán jöttek a frappáns beszólásaim.. Példák:
Tanár: Na mondjatok példát a szónoklatra.. Például Gyurcsány Ferenc és Orbán Viktor beszélgetnek mindenki várja a...
Norbi:Hát a verekedést tanárnő.. Mindenki tudja,hogy gyűlölik egymást.
Tanár:(röhög az osztály meg ő is) én a vitára gondoltam.
Norbi: Ja nem vagyok gondolatolvasó.
Francia óra után jött a várva várt pillanat.. a Szecskaavató ideje.. Jópáran itt maradtak, megnézni a műsort.. Krisz,Faragó és én kitaláltuk,hogy ameddig nem kezdődik el csináljunk kajáltató versenyt. Mindenki néz mint a tejbetök és vigyorognak az ökörségünkön. Aztán elkezdődik a műsor.. Mi az egészet végigröhögtük: Egyrészt mert voltak benne igazán hatalmas alkotások(mindegyik osztály részéről ismétlem MINDEGYIK OSZTÁLY RÉSZÉRŐL) másrészt meg voltak olyan formák a színpadon akiken nem lehetett nem röhögni(meg a felszereléseik xDDD).
Végül de nem utolsó sorban a fantáziálásaink..Hogy a 9/B sek ajándékcsomagjában(a darab végén) benne van az osztályfőnökjük,kibontják a csomagot,az ofő négykézláb mászkál ide-oda és a 9/B sek lógatnak egy kiló szalonnát a második szintről,ő meg négykézláb futkos utánna. Meghát ehhez hasonló dolgok.. Már úgy röhögtünk,hogy nekem fájt a fejem. Aztán jött a vetélkedő. Igazából nem volt olyan vicces mint a miénk tavaly(parodizáció kb úgy kezdődik a "némafilm" Áron közvetítésével,hogy "Hopp ott egy lépcső...fasza" XD
De voltak most is vicces dolgok(gördeszkával végig gurulni vécépumpa segítségével,almahalászat,versírás ami elég szarul sikerült de nem gond) és persze néhány jelenet mindegyik osztálytól ami nagyon tetszett:
9/C: A "híradó" nagyon ütött főleg az eleje. Gratulálok a rímekhez,sikeres és ütős lett..:D A táncotok számomra már nem volt újdonság,de szépen megoldottátok. A srác a kvíznél aki táncolt az hatalmas volt,mellesleg a kiscsaj is,aki fullig megmártotta a fejét a vízben.Gratulálok
9/B: A balerinó nagyon hatalmasat alkotott a szemembe..azok az önkielégült fejek..Az omlós reklám is ütős darab volt,főleg az a része,amikor a srác ismét feljött a színpadra és a mikrofonba kiabálta: De AKKOR IS OMLÓSZ!! nagydarab gyerek meg fut utánna :D Mellesleg Viki a kvízfeladatnál a táncod nagyon aprított.Gyönyörű volt. És kiemelném az almavadász csajszit is.Gratulálok nektek is.
5/A: Jól összedobtátok a műsort.. Ezek a nevek,hogy Gösszer Gábor,zsűrinek elmegy.. A megafrász már szerepelt a Dobóban(tavaly),de ettől függetlenül tetszett..Kis srác a szándokánnal.. A kvíznél az udvarló kis srác vitte a pálmát.
Röviden,tömören: Jó volt,bár a tavalyi évfolyam műsorától kissé eltért.

Szólj hozzá