2010. okt 18.

Ismét sulihét.Hányadik is?

írta: Norva
Ismét sulihét.Hányadik is?

Azt hiszem pontosan a hetedik hét. Nem is volt annyira rossz ez a nap,mint amilyenre számítottam. Buszon ment az oltás odafele. Valahogy sejteni lehetett,hogy találok valami oltani valót. Kis szőke csaj ott áll mellettünk,mondom átadom Máténak a fogódzkodó helyet. Erre a kiscsaj rögtön odakapaszkodik beszólok:
-Máté már mindegy, a kiscsaj odakapaszkodott.
Valamit pampogott többiek meg magukba fojtva röhögtek, Marci még megjegyzést is tett,hogy mikor nem kötnek belém? Nah mindegy, ezen kívül Palkó a bajuszmester, aki még borotvát nem fogott a kezében,ő is ott volt mellettünk. Kicsit oltottuk, majd beérve a suliba nagy meglepetésre Gergő előkap egy bányász kakaós csigát.(A bányász általában az átlag méretnek az ötszöröse). Jött egy angol,hála istennek gyorsan vége lett. Követte egy fizika,azt meg osztályban tartottuk meg. Töri viszonylag jó volt. Biga tz közben bejön a biosz tanár férje és megszólal:
-Ja bioszotok van?
xDDDD néztem egy nagyot,jóhogy kapcsoltál öregem.
Föcin véletlenül Ági után Krisztián barátunk felelt...Mákjára ötösre felelt. De nem készült semmit se, igazából erre nem is nagyon kellett. Áronnal a felelését végigröhögtük. Jött még egy matek,kiderült,hogy a tanárnak van olyan válla mint a kólás üveg. A két tesi elmaradt volna, el is maradt, csak ilyen hülye sporteseményre való készülődést kellett figyelni. Minden esetre mi fel-alá járkáltunk. Aztán 1x több ideig is fennt maradtunk, akkor kiparodizáltam egyik ossztársam pasiját. Krisz fulldokolta röhögéstől,még a szék is eldőlt. Jól kiröhögtük magunkat. Aztán visszamentünk, matekoztam 1-2 emberrel,és mikor vége volt az órának futottunk ki. Volt egy belépőm... Futás közben jön 2 csaj,sikítanak és elesek előttük. És futok tovább Krisszel megint röhögtünk egy sort,a csaj visszamosolygott és batyogtam a buszhoz. Viszonylag jónap :)

Szólj hozzá