2010. sze 06.

Egy újabb humoros nap Szeptember 5.

írta: Norva
Egy újabb humoros nap Szeptember 5.

Nos néhány bevezetést így alapfokon.
Szombati napomat a barátnőmnél töltöttem el. Nagyon buli volt,10 re hazaértem. Kavarás áldozata lettem. Megpróbáltak bekavatyolni szépdolgokat a barátnőmnél meg nálam. Na hát mindegy,mert sajnos FAIL lett az eset :-) Nem sikerült a kavarás. Na lényegtelen. Még egy bejelentés: Patríciával tiszta lappal indítottunk. Elérte a céljait. Ő is egy példa rá,hogy a vonzás törvénye működik. És minden aggyal kapcsolatos dolog működik,csak hinni kell benne. Na de ne menjünk bele térjünk a lényegre.
Mai nap folyamán volt minden, csak ivóverseny nem(na majd holnap Faragó...). Angol óra most különösképpen nem szólt semmiről csak bemegyünk a terembe, lemegyek tanár beszól: Muszáj ez a kakastarély?Mondom Igen tanárnő muszáj. Fizika órát végigpofázta az osztály, majd csodálkoznak, hogy semmit nem tudnak.(Mikolainé megmutatja :DDD). Töri órán bejött egy darázs az osztályba. Áron milyen képeket vágott,eléggé félt,amikor 4 méterre felette volt a darázs és így szállt felette, nézte mint egy fasz és csúszott be a pad alá. Majd leszállt Dávid könyvére és megcélozta a tanárt. Már azt hittem megcsípi vagy beleszáll pofázás közben a szájába de nem sajna nem történt meg. Aztán egyszer csak eltűnt. Matek órán kitekintek az ablakon egy idő után.. Bambulok ki mert a tanár félre húzta a függönyt. Egy idő után (pár mp) azt veszem észre h csönd tanár nem magyaráz. Később esett le,hogy a feje kb 20 centire volt az enyémtől, oda fordulok és ott van bambul rám,hogy figyeljek :DDDD Humoros volt. Föci órán érdekes dolgok történtek, érdekesek voltak a tanár aranyköpései. A hideg övezetről volt szó(mert befejezzük a 9. osztályos tananyagot is ez jellemző a Dobóra), tanár eljátsza, hogy melyik padsor kicsoda(például elöl ül a hideg éghajlati öv, mi vagyunk Közép Európa stb). Szóba jön ugyebár Szibéria merthogy az a hideg éghajlati övön fekszik(Oroszország) erre tanár:
"Olyan hideg van ott,hogy a parkolókban lehet fűtőtechnikát vásárolni,mert nincs az a terepjáró,amelyik ne fagyna meg abban a hidegben. Szimpla mínusz 30-45 fok van, még a benzin is belefagy(hozzátnném a benzin fagypontja olyan mínusz 10-15 fok körül lehet,szóval nem kamuzott). Tehát aki elmegy oda és nem fizet parkolói díjat az mehet haza gyalog."
"AKi szilveszterkor sokat iszik,azt tavasszal temetik el,mert annyira bevan fagyva a föld, hogy csak tavasszal lehet eltemetni, és még a hulla se bomlik el"
Hát igen.. Szeretünk Zoli bácsi :)(L) Na Informatika órán a tanár így számonkérte mindenkitől 1-1 mondatot.. Az algoritmusnál felhoztuk Áronnal,hogy ugyebár a receptek is algoritmussal készülnek. Eszünkbe jutott a jóó osztálykirándulási paprikás krumpli, ami JÓ SZAR lett XD És látta, hogy röhögünk valamin. Felszólítja Áront: Valami probléma van Áron?Mert gyorsan mgoldhatjuk a problémát.
"Nem nincs tanár úr"
És neked Norbi?
"Szint úgy tanár úr,csak eszünkbe jutott a paprikás krumpli ami osztálykiránduláson készült"
Ezt majd megbeszélitek óra után....És finom volt egyébként?
"Nem nem volt finom,rossz volt az algoritmus ami alapján készült"
XDDDD Jó nap volt. Délután 5 re hazaértem és most itt ülök a gépnél mert megtanultam mindent.:-)

Szólj hozzá