2012. jún 28.

A számítógépes játékokon való ismerkedés...

írta: Norva
A számítógépes játékokon való ismerkedés...

 Manapság már nemcsak a közösségi oldalakon illetve a társkeresőkön szokás megismerkedni valakivel, hanem a különböző számítógépes online játékokon is elterjedt ez a jó szokás. Akkor kezdjünk is neki kivesézni és kiparodizálni az online játékokon kialakuló szerelmi témát.


 A hímnemű játékosok 99,9%-ának elsőként rögtön ez fordul meg a fejében: amint meglát egy női néven játszó játékost, rögtön arra fókuszál, hogy megismerkedjen vele, megtudja a korát, a nevét, a facebookját és így tovább. Én ezeket általában forever alonenak szoktam tekinteni, hiszen ki az a retardált, aki amúgy egy online játékon alakít ki nőnemű egyeddel kapcsolatot és ki tudja.. Még a végén románc is lesz belőle. O.o Na de nézzük ennek apróbb bökkenőit.

 Először is: Az esetek nagy százalékában szinte biztosak lehetünk benne, hogy egy jó nagy fakelés áldozatai vagyunk. Manapság már megvan arra a lehetőség, hogy leszedjünk az internetről 1-2 fotót, vagy csak elkérjük egyik ismerősünk húgának a képét, megadunk néhány ínyenc adatot és már kész is vagyunk. Természetesen
MMORPG játékokon(mint például a World of Warcraft) előfordulnak nőnemű játékosok(és itt most nem a választható classokon belül gondolok a nőneműekre), de ennek is csekély az esélye, de például egy Jedi Academy, vagy egy COD4-es nevezetű FPS játékban kétségen kívüli, hogy fake gyanús a dolog. De menjünk csak tovább. 
 
 Elkezdődik az ismerkedés, a folyamatos csetelés, éjszakákon keresztül,már a webcamozás és a mikrofonozás is megvolt(ami természetesen egy webcamot kezelő program segítségével előhívott fake videókép,de akár a haverod húgát is beinvitálhatod erre a feladatra,a hang problémáját meg egy hangtorzítóval lehet kezelni), szinte már ott tartunk, hogy "holnap már romantikus éjszakákat fogunk együtt eltölteni", romantikus környezetet alakítunk ki egymásnak a játékon belül, együtt gyűjtjük a frageket(pontokat), és mi ketten vagyunk a mindenség megteremtői....Ha már a szexuális kapcsolatnál tartunk: ajánlom bekapcsolni a routert, a routeren belül is a tűzfalat, a vírusirtókat és miegyebet, mert kitudja: a végén még elkaphatjuk az AIDS nevezetű betegséget, de még ezen kívül rengeteg nemi úton terjedő betegség létezik: elkaphatunk egy trójai vírust, vagy egy malwaret és így tovább..De lépjünk tovább..

 Elérkezik annak az ideje, hogy randevúra hívjuk a másik felet, hiszen mindkét fél szívesebben látná élőben egymást. A távolság problémáját már kizártuk, hiszen már megbeszéltük, hogy hol találkozunk és satöbbi. Az ajándékról: Vigyél neki egy játék CD-t. Biztosan örülni fog neki, hiszen mint kiderült, elég nagy játékos a hölgyikénk. De egy új processzort vagy egy videókártyát sem utasítana szerintem vissza. Igazából nem az ajándékon van a hangsúly, hanem kettőtökön. Csak egymáséi vagytok, most már senki sem választhat el titeket és most már nemcsak játékon belül ismerhetitek egymást, ez a legfontosabb. Romantikus környezetet alakítotok ki egymásnak, egy park, egy piknik vagy egy vacsora, de akár egy közös LAN-ozás vagy játékpisztollyal való szórakozás és HEADSHOT spamolás is mindkettőtöket felüdüléssel tölthet el. 

 Aztán következik a tragédia...Megérkezünk a helyszínre, időre pontosan, szépen kiöltözve, dezodorozva és így tovább,de.... Fél óra várakozás után: sehol senki.. 1 óra várakozás után: sehol senki.. Aztán rájössz, hogy keményen át lett baszva a fejed. Elkezdesz idegeskedni és hibáztatni magad, hogy mekkora faszfej vagy. Majd leveted magad egy hídról, mert nem tudsz együtt élni azzal a gondolattal, hogy átbaszták a fejed, vagy hazamész és forever alone-t játszol otthon a szobád sarkában és soha többet nem mersz számítógépes játékokon játszani.. Idézem Golyófogú Tony-t a Blöffből:

"A farok mint olyan célratörő és tisztán látó, csak nincs agya. Amint punciszagot érez, rögtön akciózni akar. Téged is megcsapott a jó öreg punciszag és hozzád csapódtak a csökött kis golyóid is, hogy egy jót bulizzatok. De te összekeverted a szezont a fazonnal. Itt bizony nincs punci, csak azt fogod kívánni bárcsak puncid lenne. És akár egy pöcs, elkezdesz tökölni.. Lankad az érdeklődésed, a két kis golyód veled együtt megy össze." 


 Amúgy a történetem mellékesen megjegyzem, hogy megtörtént esetről számol be, csak kicsit parodizálva írtam le a dolgot. Tehát igen, valóban: egyik játékon belüli ismerősöm feje át lett baszva elég keményen, szóval gondoltam jó fej leszek és írok egy paródiát erről. Remélem tetszett és mosolyt csalt az arcotokra eme kis "történet" :)


 

 
 
 
  

 

 

Szólj hozzá

vélemények