2011. jan 24.

A Bunyós Pityuk ;)

írta: Norva
A Bunyós Pityuk ;)

Szünet közepe van. Lazulás,pöffeszkedés továbbra is. Mellesleg ma volt egy elég érdekes álmom,de azt nem osztanám meg.
Már pár napja megy annak a híre,hogy itt verekedés lesz..Hogy miért? Vágjunk is bele.

Pár napja volt az az incidens,hogy egyik haverom épp felfelé tartott valahova(Máténak hívják). 17 éves srác. Lazán cigizett,ahogy sok ember azt teszi. Találkozott néhány sráccal akik közül 1 et mi is ismerünk személyesen. Máté odaköszönt nekik. Valaki meg beszól:
-DOBOD EL?!
Máté visszaszólt,hogy miért mi köze van hozzá vagy egyáltalán mit mondott, majd a kemény legények közül valaki odaszólt,hogy anyád.. Másnap amikor Máté nem volt otthon,akkor néhány srác meg a kemény legény épp házaltak..És üvöltözték Máté nevét. Na akkor megtudtuk ezt a dolgot,és akkor Viktor meg beszélgetett a sráccal. Elkezdi tolni,hogy majd ilyen meg olyan skinhead barátok fognak jönni. Ezt Viktortól tudtam meg,de én megmondtam,hogy leszarom,akkor is ott leszünk. Eljött a mai nap. Megbeszéltük srácokkal,hogy ha nem lesz bunyó,akkor kondizunk. Természetesen úgy volt,hogy semmi sem lesz,mert sehol senki sem volt.. :) Viktor átment Mátéhoz,hogy biztosítsa a helyzetet. Miután Viktor hazament azután 2 perccel a 2 srác meg a Tomi épp mentek a vasút állomás felé.. Természetesen NEM mentek be Mátéhoz.. :\ Majd Máté miután ezt látta,lementünk együtt kondizni Viktorhoz.(Viktor szerint csak egy 6 éves kislány ment el az utcában,biztos őt akarták ránk küldeni xD). Lementünk volna kondizni,de aztán kiderült,hogy Vitya összekapott a bátyjával,tehát a buli fújva. oké akkor itt az alkalom,hogy meglátogassuk a Bunyós Pityut(akit igazából Tominak hívnak). Szépen lesétáltunk a boltba szotyiért,meg kóláért,majd elindultunk a tanyára. Bekopogtunk,kijött egy kislány(Tomi húga),megkérdeztük:
-Szia,Tomi itthon van? Beszélni akarunk vele.
-Sziasztok,Tomi ALSZIK(XDDDD)
-Feltudnád ébreszteni?Nagyon fontos lenne.
-Persze szólunk neki..
A kislány bemegy,én meg elkezdek szakadni a röhögéstől,hogy a "Király gyerek" elment inkább téli álmot aludni,hogy ne is lásson minket az elkövetkezendő pár hétben. :DDDD
Tomi kijött,kezet fog velünk,kicsit alrébb megyünk mert ugyebár kényes a téma. Megy előttünk,és mit látunk? Alsógatya nincs rajta,a picsája kinnt van xDD Mint egy nagy gettósnak még talán az is igényesebb. :D
Megbeszéljük és természetesen másra mutogatás van,mondta,hogy a nagy haverjai nem voltak képesek eljönni mert csicskák.(Gondoltuk egyébként,hogy ez lesz) Kijelentette,hogy na majd holnap legyünk a suli előtt és akkor majd megbeszéljük. Megkérdezi Vitya barátom,hogy most akkor ott bunyózni akarnak?Mondta(kissé eltorzult fejjel),hogy nem..
Tehát mi holnap ott leszünk ugyanúgy... Vajon ők is ott lesznek? És akkor majd kiderül,hogy ki az aki nagy gettósnak érzi magát,ez nem egy amerikai gettó sorozat.. Ez JÁSZFALU.
Aztán miután ezt lerendeztük,visszamentünk Danihoz és vizipipáztunk egy 3/4 órát. Végül pedig kimentünk Xboxozni,illetve mi Vityával beszélgettünk,hazajött Dani muterja kissé morcosan,aztán hazamentünk.
Mellesleg a bunyót nem mi provokáltuk ki,hanem a "kőfejűek".. Mi csak felkészültünk az esetleges körmérkőzésekre, bár szerintem a srác csak birkózó szart reggelizett.
Majd holnap meglátjuk.

Szólj hozzá